Allerlaatste duel Jong Go Ahead Eagles

Jong Go Ahead Eagles heeft het laatste duel van de competitie in Apeldoorn tegen Jong AGOVV gewonnen met 2-3. Een gedenkwaardige wedstrijd, aangezien het duel het laatste duel ooit van het beloftenteam van Go Ahead Eagles is, aangezien Go Ahead Eagles vanaf volgend seizoen geen beloftenteam meer zal hebben.
Het team startte met Jasper Heusinkveld in het doel, achterin speelden Kevin Siemelink, Jorik Hollewand, Tanju Sahin, Diego Michiels, Rogier Gerritsen, Timon van Leeuwen, Youssef Atibi, William Potkamp, Rence van der Wal en Jules Reimerink.
In de eerste helft nam Jong Go Ahead Eagles een 0-2 voorsprong door doelpunten van Rence van der Wal en Youssef Atibi. Vlak voor rust scoorde Jong AGOVV nog tegen.
Na rust maakte Mahmudov de gelijkmaker voor Jong AGOVV, maar vlak voor tijd was het Marinio Aalders die de eer had het allerlaatste doelpunt van Jong Go Ahead Eagles te maken en daarmee de overwinning binnenhaalde.
In navolging van Go Ahead Eagles hebben meer clubs uit de eerste divisie besloten om hun beloftenteam op te heffen. AGOVV, FC Emmen en Telstar gaan - om uiteenlopende redenen - verder zonder beloftenploeg. Cambuur overweegt hetzelfde.