Vosselman niet fit voor Den Bosch

Het is nog onzeker of Jonathan Vosselman vanavond meespeelt met Go Ahead Eagles in het inhaalduel tegen FC Den Bosch. De linksback viel tegen Telstar na acht minuten al uit, nadat hij een trap tegen zijn enkel kreeg.
Vosselmans enkel is gekneusd en opgezwollen, net nadat hij weer fit was. Tegen FC Oss werd hij op dezelfde plek tegen zijn enkel geschopt. "Als Den Bosch de laatste wedstrijd van het seizoen was, kan Jonathan spelen met een pijnstiller", zei trainer Andries Ulderink. "Maar of het nu kan is nog even afwachten." Pas later vandaag wordt besloten of Vosselman fit genoeg is om te spelen.
Het is waarschijnlijk dat Dennis Hollart anders zijn positie inneemt. Ulderink wilde verder geen opstelling prijsgeven. Michael Jansen werd vrijdag na rust gewisseld voor Robbert Maruanaya. In een kopduel met Telstar-spits Glynor Plet raakte hij geblesseerd aan zijn hoofd. Jansen maakte vrijdag ook geen sterke indruk. Opbouwend en verdedigend haalde hij niet zijn gebruikelijke niveau. Ulderink: "Of Michael speelt hangt ook af van de inzetbaarheid van Jonathan. Den Bosch speelt met twee spitsen en opkomende backs. Dat is hun gevaar en tegelijk ook hun zwakte." Patrick Gerritsen kon vrijdag aanvallend geen potten breken, maar knapte verdedigend wel veel werk op en kreeg daarom vrijdag de voorkeur boven Nigel Hasselbaink. En ondanks een goede invalbeurt van Hasselbaink lijkt dat vanavond opnieuw het geval.
Ulderink: "De jongens zijn ook bijzonder fit, twee dagen na de wedstrijd. Dat is een prettige constatering." De verwachte opstelling:
FC Den Bosch  mist sowieso Angelo Martha door een schorsing. Jordens Peters, de andere centrale verdediger, viel vrijdag al vroeg in de wedstrijd geblesseerd uit.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter