Michiels vervangt geblesseerde Droste tegen FC Oss

Het lijkt een op voorhand ongelijke strijd in Oss. Het duel van titelkandidaat Go Ahead Eagles, de nummer twee van de ranglijst, tegen FC Oss, hekkensluiter, is volgens Eaglestrainer Andries Ulderink zeker geen gelopen koers. Ulderink verwacht een fel spelende thuisploeg. "Ze vechten in deze periode voor hun voortbestaan als club. We zijn voorbereid op een fel spelende ploeg." Met acht nieuw gehaalde spelers in de winterstop is Oss wel als koploper uit de transferperiode gekomen.
Go Ahead Eagles moet de hekkensluiter bestrijden zonder Wout Droste. De rechtsback viel vrijdag uit met een lichte hamstringblessure. Uit een echoscopie bleek dat Droste een scheurtje in de hamstrings heeft, op dezelfde plek waar hij in de eerste seizoenshelft de spier ook inscheurde. De Oldenzaalse verdediger is naar verwachting een maand uitgeschakeld. Diego Michiels vervangt Droste vanavond.
Ulderink laat zijn ploeg verder intact. Aanvallers Halil Çolak en Patrick Gerritsen zijn er vanavond nog niet bij, maar sluiten morgen weer fit bij de selectie aan. Çolak (irritatie aan fibulakopje in kuit) doorstond gisteren de laatste pittige hersteltraining met fysiotherapeut Tim Glazenburg. Gerritsen (verrekking knieband) trainde afgelopen week al gedeeltelijk zonder problemen mee. De opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter