Arkviuo nog een vraagteken tegen Telstar

Het veld in de Adelaarshorst lijkt goed bespeelbaar voor de thuiswedstrijd van vanavond tegen Telstar. Go Ahead Eagles trainde afgelopen week op kunstgras in Apeldoorn die sneeuwvrij was gemaakt. Wel zijn er verschillende spelers met lichte klachten na het trainen op de harde ondergrond. Zo verliet Arkivuo donderdag vroegtijdig de laatste training. Uit voorzorg benadrukte Ulderink. "Kari kan wel spelen, maar het heeft geen zin om te forceren".
Wout Droste is nog geblesseerd aan zijn hamstrings maar wil volgende week weer meetrainen met de groep. Diego Michiels is zijn logische vervanger. Colak is afwezig vanwege de oefeninterland van Jong Turkije. Jonathan Vosselman is weer hersteld van zijn blessure die hij tegen FC Oss opliep.
Patrick Gerritsen maakt waarschijnlijk zij rentree. De vleugelspits is sinds anderhalve week weer fit en speelde tegen Jong Twente een helft mee. Ulderink: "Mogelijk maakt Patrick zijn rentree, maar ik ben er nog niet uit. Om voor de goal beter voor de dag te komen hebben we veel getraind op samenwerking tussen aanval en middenveld." Vermoedelijk opstelling:
Telstar heeft Marcel Bout voor de rest van het seizoen aangesteld als hoofdtrainer. Hij vervangt Edward Metgod die dinsdag door de eerstedivisieclub werd weggestuurd.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter