Vosselman en Droste nog niet fit voor MVV

Go Ahead Eagles zal in de uitwedstrijd tegen MVV wat moeten schuiven in de vaste opstelling omdat er wat spelers ontbreken. Jonathan Vosselman is er in Maastricht niet bij. Hij heeft nog te veel last van zijn enkelblessure. Ook Wout Droste (hamstrings) is nog niet inzetbaar. Hij hervat maandag de groepstraining. Maikel Kieftenbeld zit een wedstrijd schorsing uit.
Of Joey Suk kan spelen is nog niet zeker. De middenvelder heeft last van een ontstoken teen en wordt vandaag nog in het ziekenhuis onderzocht. Waarschijnlijk zal Jansen de linksback positie overnemen en Hollart weer terugkeren op het middenveld. Het centrum met Bus en Maruanaya laat triner Ulderink in takt. Indien fit zal Suk waarschijnlijk de plek van Kieftenbeld overnemen. Anders zal Jordy Zuidam zijn rentree maken in de basis. De vermoedelijk opstelling:
MVV mist het hart van de ploeg.Tom Daemen speelt zeker niet. De aanvoerder heeft chronisch last van zijn enkel en krijgt een week rust voorgeschreven. Christian Brüls is een twijfelgeval. Hij heeft knieproblemen en zal vrijdag nog een test ondergaan. Ernest Faber wordt vrijwel zeker de nieuwe hoofdtrainer van MVV.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter