De Groot en Jansen in de basis tegen Volendam

Ulderink laat in de thuiswedstrijd tegen Volendam Michael Jansen en Donny de Groot in de basis starten. Jansen neemt de plek in van Maruanaya. "ik wil liever met een linksbenige verdediger in het centrum spelen," verklaart Ulderink. De Groot blijkt veel fitter dan de technische staf aanvankelijk veronderstelde. "Ook daarin heeft Donny mij verrast. Ik weet niet of hij een hele wedstrijd speelt, ook al omdat we maandag weer spelen tegen FC Oss".
De Go Ahead Eagles-trainer kan nog altijd niet beschikken over clubtopscorer Halil Colak. Hij is nog niet hersteld van zijn spierblessure. Ook Patrick Gerritsen is nog niet helemaal fit. Beide spelers sluiten naar verwachting volgende week weer aan bij de groep.
Het herstel van de geblesseerde Parnela gaat voorspoedig. "Er stond zes tot acht weken voor die blessure, maar ik verwacht dat Marco al over vier tot vijf weken weer inzetbaar is," aldus Ulderink.
Bij winst kan Go Ahead Eagles samen met de Graafschap aan kop komen aangezien de wedstrijd van de Graafschap is afgelast. De wedstrijd van Go Ahead Eagles gaat wel door. Scheidsrechter Rutger Bekenbrede, die namens de KNVB het veld heeft gekeurd, heeft het licht op groen gezet. Het veld is, zoals het er nu bijligt, redelijk bespeelbaar. De opstelling.
In de uitwedstrijd tegen Volendam gaf Go Ahead Eagles een galashow aan De Dijk. De Deventer ploeg won met 6-2 en speelde daar haar beste wedstrijd van het seizoen. Een zware klus dus voor de Volendammers die de afgelopen weken al moeite met de 'laagvliegers' als FC Oss en Fortuna Sittard. Volendam trainer Sturing verwacht een moeilijke wedstrijd op een zwaar veld. "Dat is in ons nadeel, maar ook in dat van Go Ahead Eagles. Ook dat is een voetballende ploeg met veel kwaliteit. Terecht dat ze zo hoog staan."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter