Den Bosch verschoven naar volgende week

De wedstrijd Go Ahead Eagles-FC Den Bosch, voor maandagavond op de rol, is opnieuw afgelast. Scheidsrechter Eric Braamhaar constateerde zondagmiddag dat er in de Adelaarshorst niet gespeeld kan worden. Het is de tweede keer dat het duel wordt afgelast. De wedstrijd is vastgesteld voor maandag 22 februari.
"Met die winter ben ik nu wel een beetje klaar", zei Ulderink. "Ik heb toch al liever een graadje of dertig dan de winter, maar al die afgelastingen worden nu wel vervelend."
Vrijwilligers van Go Ahead Eagles hadden het veld vrijdag sneeuwvrij gemaakt, inmiddels is het veld weer bedekt met een laag sneeuw. Onder die laag sneeuw is de ondergrond hard bevroren, dat maakt spelen onverantwoord. Opnieuw sneeuw verwijderen had dus weinig zin. Met iets hogere temperaturen in het vooruitzicht kan het veld voor het thuisduel van vrijdag tegen Telstar mogelijk opgeknapt worden. Na de laatst gespeelde wedstrijd - vorige week vrijdag tegen Volendam - was er geen gelegenheid het veld te rollen, zodat de grond allesbehalve vlak is. 
Trainer Andries Ulderink wijkt deze week andermaal uit naar het kunstgras van Apeldoornse Boys want ook het  trainingsveld is onbespeelbaar. Het veld van de gastvrije Apeldoorners is daarentegen wel in goede conditie. Op Koen van der Biezen, Marco Parnela en Wout Droste na heeft Ulderink in ieder geval een fitte selectie tot zijn beschikking.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter