Oud-Eagle Ugur Yildirim nu bij FC Oss

Sinds vorige week traint Ugur Yildirim (27) mee bij FC Oss. Ook heeft de rechter vleugelaanvaller meegespeeld in de oefenwedstrijd tegen De Meern afgelopen vrijdag. Yildirim, in Nederland voormalig speler van Go Ahead Eagles, SC Heerenveen en éénmalig Nederlands international, wil de rest van het seizoen graag uitkomen voor de Ossenaren en de club heeft hem nu een contract voorstel voor de rest van het seizoen gedaan.
De club hoopt dat er na ondertekening snel een vrijgave van de Turkse bond komt zodat Yildrim mogelijk vrijdag a.s. inzetbaar is voor FC Oss. Ugur Yildirim kwam het laatst uit voor de Turkse club Kasimpasa SK, is nu echter transfervrij.
Yilderim speelde onder meer afgelopen vrijdag al mee in een oefenwedstrijd van FC Oss. "We zijn met een stel aanvallers bezig geweest", aldus de directeur van FC Oss Bert Zwanenburg. "We informeerden ook bij Donny de Groot, maar die vertrok naar Go Ahead Eagles. Nu lijkt het wel te lukken." Uger Yildirim werd in 2005 nog wereldkampioen in het nemen van vrije trappen.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter