Reimerink wint ook Bronzen Stier voor beste speler

Jules Reimerink heeft de Bronzen Stier voor beste speler van de derde periode gewonnen. De twintigjarige speler van Go Ahead Eagles werd verkozen met een ruime meerderheid van de stemmen en pakte zo zijn tweede stier in de derde periode, nadat hij eerder al verkozen was tot grootste talent. Jules Reimerink heeft de Bronzen Stier voor beste speler van de derde periode gewonnen. De twintigjarige speler van Go Ahead Eagles werd verkozen met een ruime meerderheid van de stemmen en pakte zo zijn tweede stier in de derde periode, nadat hij eerder al verkozen was tot grootste talent. Na Halil Çolak, die beide prijzen won voor zijn spel in de eerste periode, is Reimerink de tweede Eagles-aanvaller die deze dubbelslag heeft behaald.
Maar liefst 52,5% van het Jupiler League-publiek vond Reimerink de beste in de derde periode. Daarmee liet de aanvaller Rochdi Achenteh achter zich. De speler van FC Eindhoven ontving 42,5% van de stemmen. Hugo Bargas (De Graafschap) en goalgetter Fabio Caracciolo (FC Den Bosch) legden beslag op de gedeelde derde plaats (2,5% van de stemmen). Kevin Wattamaleo eindigde de verkiezing als vijfde.
Op dit moment zijn slechts drie van de vijf Bronzen Stier-winnaars bekend. Door de rommelig verlopen derde periode van het seizoen 2009/'10 in de Jupiler League, die door de vele afgelastingen nog niet helemaal gespeeld is, worden de titels voor ploeg en topscorer pas in een later stadium bekend. Toch hebben alle trainers en aanvoerders van de clubs uit de Jupiler League hun unanieme stem al uitgesproken over wie volgens hen genomineerd moesten worden voor de Bronzen Stier voor beste speler.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter