Jules Reimerink grootste talent derde periode

Ondanks de rommelig verlopen derde periode van het seizoen 2009/'10 in de Jupiler League, die door de vele afgelastingen nog niet helemaal gespeeld is, hebben alle trainers en aanvoerders van de clubs uit deze competitie hun unanieme stem toch al uitgesproken over wie volgens hen de Bronzen Stieren gaan winnen. De stemming onder de vertegenwoordigers van de clubs leverde Jules Reimerink de prijs voor grootste talent van de derde periode op.
Jan Poortvliet (FC Eindhoven) krijgt de titel voor beste trainer. De trainers en aanvoerders nomineerden ook alvast de vijf kandidaten voor beste speler van de derde periode. Wat hen betreft gaan Hugo Bargas (De Graafschap), Rochdi Achenteh (FC Eindhoven), Kevin Wattamaleo (Excelsior), Fabio Caracciolo (FC Den Bosch) en JULES REIMERINK strijden om deze Bronzen Stier.
Wie beslag legt op de Bronzen Stieren voor ploeg en topscorer van de derde periode, wordt in een later stadium bekend. Pas nadat de afgelaste wedstrijden van de periode ingehaald zijn, valt hierover op basis van de ranglijst de beslissing.
Aankomende donderdag wordt de beste speler van de periode aangewezen. Wie deze Bronzen Stier daadwerkelijk gaat winnen, bepaalt het publiek! Tot en met donderdag 18 februari 15.00 uur kan uw voorkeur doorgebeld worden naar het nummer 0909-5010556 (60 cent per gesprek).

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter