Sonny Bosz speelt alleen oefenduels bij Jong Twente

Sonny Bosz blijft de rest van het seizoen bij Go Ahead Eagles. De aanvallende middenvelder trainde enkele weken met Jong FC Twente mee, maar van een verhuur voor de rest van het lopende seizoen is het niet gekomen. De geboren Fransman maakte eerder dit seizoen zijn debuut in de hoofdmacht.
Het was de bedoeling om Bosz bij Jong FC Twente meer aan spelen toe te laten komen, maar het beloftenteam van de Enschedese club telt na de winterstop nog meer spelers dan de selectie van Go Ahead Eagles. "Dan heeft het geen zin om Sonny over te schrijven naar FC Twente", zegt trainer Andries Ulderink.
"Het is de bedoeling dat hij in oefenduels van Jong Twente meespeelt", legt Ulderink uit. "Dat kan ook zonder overschrijving.'' Ook andere reserves van de club sluiten dan aan. Voor volgend seizoen wordt ook een samenwerking bij oefenduels overwogen. Ulderink: "Het is in ieder geval uitgesloten dat bij ons het tweede elftal terugkeert. Om jonge spelers dan speelminuten te laten maken biedt de samenwerking met Twente uitkomst."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter