Weer een puntje voor Jong Go Ahead Eagles

Net als vorige week heeft Jong Go Ahead Eagles ook deze week met 1-1 gelijkgespeeld. In Twello leverde het duel tegen Jong AGOVV na 90 minuten geen winnaar op.
Kevin Moeliker verdedigde het doel, achterin stonden Joost de Graas, Laurens Tepperik, Tanju Sahin en Django Ngutra, op het middenveld Rogier Gerritsen, Steven Berghuis en Joel Waslander, en in de voorhoede William Potkamp, Marinio Aalders en Youssef Atibi.
In de 1e helft kwamen de Apeldoorners vlak voor rust op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Dino Medjedovic, hetgeen ook de ruststand betekende.
Na de pauze nam Jong Go Ahead Eagles het initiatief in handen en kreeg in de 77e minuut de verdiende gelijkmaker via een doelpunt van William Potkamp (foto).

Jong Go Ahead Eagles speelt donderdagavond 11 december a.s. de inhaalwedstrijd tegen Jong Telstar. Het duel wordt gespeeld op het complex van Be Quick in Zutphen (Laan naar Eme). Aanvang is 18.30 uur.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .