Gerritsen wellicht als vervanger voor Overmars

Go Ahead Eagles heeft verregaande interesse aanvaller Patrick Gerritsen voor de rest van het seizoen te huren van FC Twente.
'Patrick zou voor ons een absolute aanwinst zijn', zegt Andries Ulderink. "Het is ons bekend dat hij wacht op een Eredivisieclub, maar zodra er een signaal komt dat Patrick in ons is geïnteresseerd ondernemen we meteen actie."
"We hebben behoefte aan aanvallende impulsen en Marc Overmars wil, als de situatie het toelaat, weer een stapje terug doen en Gerritsen is zo'n speler waarvoor hij dat graag zou doen", besluit Ulderink.
Gerritsen debuteerde drie seizoenen geleden bij FC Twente, maar brak in september 2006 zijn kuit- en scheenbeen. Na een revalidatie van bijna een jaar sloeg het noodlot weer toe. In een oefenwedstrijd tegen Alstätte verboog de pin die in zijn rechterbeen was geplaatst en volgde een nieuwe operatie.
Dit seizoen speelde de 21-jarige aanvaller alleen tegen Arsenal in de voorronde van de Champions League. Gerritsen verving in het thuisduel in de laatste minuut Marko Arnautovic. In de pikorde voor zijn favoriete positie als rechtsbuiten moet hij Marko Arnautovic en Romano Denneboom voor zich dulden.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter