Marco Parnela maakt zijn rentree

Voor Marco Parnela is 30 november 2008 een gedenkwaardige dag. In het duel tegen Emmen maakte de verdediger van Go Ahead Eagles gisteren zijn rentree, na ruim een jaar blessureleed. Op 16 november 2007 in de uitwedstrijd tegen Eindhoven speelde hij zijn laatste wedstrijd en viel toen in de rust geblesseerd uit.
Operaties aan beide knieën hielden Parnela aan de kant. Na drie weken trainen gaat het goed met zijn knieën. Zo goed dat hij weer kan spelen. Hij zou al eerder meedoen met met jong Go Ahead Eagles maar deze wedstrijd is al tot twee keer toe uitgesteld.
,,Heerlijk dat ik niet meer vanaf de tribune hoef toe te kijken'', zei de dolblije Fin. Ook al bedroeg zijn invalbeurt maar een minuut en viel hij in als spits. ,,Maakt niet uit. Dit was de eerste stap.''
Hoe zijn knie het houdt is nog afwachten, maar dat de karaktervolle verdediger weer speelde was al een enorme opsteker. Door de blessure van Dave Bus (kuitblessure) en de aanstaander schorsing van Frank Broers (vijfde gele kaart in Emmen) komt de terugkeer van Parnela ook nog op het goede moment.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter