Bovenaan in de 4e periode

In een op pakjesavond minder gevulde Adelaarshorst begon Go Ahead Eagles goed aan de vierde periode. In het streekduel tegen middenmoter AGOVV werd een 2-0 zege geboekt door doelpunten vroeg in de eerste helft van Ahahaoui en vroeg in het tweede bedrijf door een vrije trap van Turk. Daarna had de score nog hoger op kunnen lopen waar de bezoekers juist voor rust het betere van het spel hadden gehad. Parnela werd Man-of-the-Match en speelde voor het eerst sinds lang weer vrijwel een gehele wedstrijd.
Het meest bizarre moment voltrok zich in de slotminuut van dit duel toen Overmars alleen doorging, onderuitgetrokken werd in het strafschopgebied en geel kreeg in plaats van een strafschop mee en een mogelijke rode kaart voor de overtreder.
Andries Ulderink: "Ik ben erg blij. Voor rust hadden we het erg moeilijk, vooral met de omschakeling en het doordekken van Splinter. We verloren veel duels op het middenveld. Na rust hebben we echter goed gespeeld en kregen we veel kansen. Na de 2-0 hebben we verzuimd er tot misschien wel 4-0 of 5-0 van te maken. Maar over de wijze van spelen was ik zeer content en voor zover je er namen uit moet lichten vond ik de balvastheid voorin van zowel Turk als Ahahaoui vandaag belangrijke factoren tezamen met het prima spel van de teruggekeerde Parnela achterin."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter