Tactische plan van Ulderink pakt goed uit

Ulderink een tevreden man na winst op VVV. Hij zag zijn tactische plan goed uitpakken tegen koploper VVV-Venlo. De trainer van Go Ahead Eagles boekte met zijn ploeg een 1-0 overwinning op de eigen Adelaarshorst.
De thuisploeg moest volgens het tactische plan El Gaaouiri en Honda niet aan de bal laten komen. Op deze wijze hoopte de ploeg uit Deventer de opbouw van de koploper te voorkomen.
Het tactische plan pakte goed uit. "We hebben ze redelijk snel tot de lange bal gedwongen. En die ene keer dat we ze wel lang in balbezit lieten bleek meteen hoe gevaarlijk het kon worden", aldus Ulderink.
De maker van de beslissende treffer speelde voor zijn doelpunt geen sterke wedstrijd."Zo raar kan het lopen. Halil was eigenlijk onze minste man. Na de goal kreeg hij vertrouwen en maakte een paar geslaagde acties. Het geeft meteen aan wat er in die maanden veranderd is. Spelers durven nu wel."
De overwinning brengt veel vertrouwen in Deventer. "Volgende week kunnen we bij een goed resultaat in Leeuwarden de kop in de periode verstevigen en ook op de ranglijst een sprongetje maken."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter