Paul Bosvelt begint al op 1 januari

Met ingang van 1 januari maakt Paul Bosvelt (38) deel uit van de technische staf van Go Ahead Eagles. De oud-international tekent een contract dat hem voor 2,5 jaar bindt aan de club uit Deventer.
Go Ahead Eagles zocht versterking voor de technische staf, omdat hoofdtrainer Andries Ulderink na het vertrek van technisch manager Gerard Somer een aantal managementtaken heeft overgenomen. In de persoon van Paul Bosvelt werd de gewenste kandidaat vastgelegd. "Paul heeft als speler alles meegemaakt, heeft een goede voetbalvisie en kent de club door en door", zegt Andries Ulderink.
"In de praktijk moet zich uitwijzen welke rol ik precies ga vervullen'', zegt Paul Bosvelt. "Daarom is het wel lekker om meteen na de winterstop te beginnen. Dan kunnen we rustig kijken hoe het werkt. Ik zal ook niet bij wedstrijden op de bank gaan zitten."
Bosvelt revalideert al sinds de zomer van een blessure aan zijn voorste kruisband. "Over twee maanden hoop ik weer fit te zijn. Maar ik kan al op het veld een bal trappen."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter