Vuurwerk in de Adelaarshorst

In een sfeervolle Adelaarshorst deed Go Ahead Eagles in het laatste thuisduel voor de winterstop prima zaken door koploper VVV Venlo met 1-0 te verslaan. Go Ahead Eagles begon met Vlug op de spitspositie en Bus als rechtsback.
De wedstrijd was direct aantrekkelijk en spannend. Door een doelpunt tien minuten na rust van Colak kwam de sfeer, die relatief gezien toch al niet onaardig was ondanks de kou, er nog beter in. In het verloop van de 2e helft wist Go Ahead Eagels redelijk fier overeind te blijven tegen de gevaarlijke Venlonaren.
Doelman Pasveer wist al weer voor de achtste keer in elf thuisduels de nul vast te houden. Met deze verrassende zege op zak neemt Go Ahead Eagles de kop in de nog prille strijd om de 4e periodetitel. De 1-0 is een prima prestatie en een mooie sportieve revanche voor de ruime nederlaag eerder dit seizoen in Venlo.
Om het 75e jubileumjaar van de Supportersvereniging waardig af te sluiten werd direct na afloop van de wedstrijd vuurwerk ontstoken op het veld.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .