Het puntje voor Jong GA Eagles was niet gestolen

FC Omniworld is de laatste twee nachten bezocht door een drietal inbrekers. Nadat op maandagochtend 1 december het schapenkooi geheel is leeggehaald is er op dinsdag de receptie door de dieven bezocht.
Het puntje wat Jong Go Ahead Eagles maandagavond meenam uit Almere was in ieder geval niet gestolen. Ze maakte het in de slotfase de gelijkmaker (1-1) en zijn daarmee van de hatelijke 'nul' af.
Trainer Marcel Geestman begon met een basisteam met Koen Verhoeff in het doel, achterin Joost de Graas, Imre Jansen, Laurens Tepperik en Tanju Sahin, op het middenveld Rogier Gerritsen, Sonny Bosz en Youssef Atibi, en in de voorhoede William Potkamp, Marinio Aalders en Steven Berghuis.
Go Ahead Eagles speelde een goede wedstrijd, maar kwam in de 1e helft toch met 1-0 achter te staan. Ondanks een aantal goede kansen bleef de 1-0 achterstand op het scorebord staan tot in de blessuretijd. Rogier Gerritsen scoorde in de 91e minuut de gelijkmaker uit een vrije trap van Tanju Sahin.
"Ik ben erg blij met dit punt, al hadden het er ook 3 kunnen zijn vanavond", aldus trainer Marcel Geestman. "We hebben goed spel laten zien met deze jonge ploeg, waarin weer een aantal spelers van de A-jeugd hun opwachting maakte."