Bus begint, Parnela achter de hand

Dave Bus kan vanavond in de basis van Go Ahead Eagles starten voor het duel tegen AGOVV. Mocht de kuitblessure alsnog opspelen dan kiest trainer Andries Ulderink voor Marco Parnela als vervanger van de geschorste Frank Broers.
Bus kreeg in het duel tegen Haarlem al een tik tegen de kuit, vorige week belette hem dat te spelen. Gisteren stond Bus voor het eerst weer op het trainingsveld, maar hij maakte de training niet helemaal af. Op een echoscopie werd enkele dagen geleden een forse bloeduitstorting en wellicht een klein spierscheurtje in de kuit ontdekt.
Parnela is eventueel zijn vervanger, maar kan zeker geen wedstrijd uitspelen.
,,Als Dave niet verder kan, durf ik het ook aan met Marco'', zegt trainer Andries Ulderink. ,,Ik heb alle vertrouwen in hem. Natuurlijk was het beter geweest als hij eerst een aantal wedstrijden met Jong Go Ahead Eagles had meegespeeld, maar dat is nu niet anders.''
Op de positie centraal in de verdediging na, laat Ulderink zijn opstelling intact. Vooral de tweede helft tegen Emmen gaf Ulderink zijn spelers vertrouwen.
Met opnieuw Rence van der Wal in de spits probeert Go Ahead Eagles AGOVV te verslaan. Van der Wal maakte zondag een prima indruk op de veelbesproken spitspositie. Ulderink: ,,AGOVV heeft een verschrikkelijke gevaarlijke voorhoede en ook op het middenveld steekt het goed in elkaar. Verdedigend doen ze niet veel gekke dingen. Dat maakt het lastig te bespelen ploeg. De opdracht is simpel. Wij spelen thuis en we gaan ze afjagen en drie punten pakken. Ik heb er alle vertrouwen in dat we nu de lijn van de tweede helft tegen Emmen kunnen doorzetten.'' De vermoedelijke opstelling:
Pasveer

Bakkati____a a Busa Maruanaya_ _ Vosselman

Zuidam __ Kieftenbeld____ Türk


Colak ____ __ Van der Wal _ _ AAhahaoui

Bij AGOVV is Hans van de Haar (bovenbeen-spierscheuring) is niet inzetbaar.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter