Vol zelfvertrouwen ook Fortuna in de zak

Go Ahead Eagles blijft uitstekend presteren. De ploeg van Andries Ulderink en koploper van de Jupiler League won voor eigen publiek van Fortuna Sittard (2-0) en heeft na vijf speeldagen nog altijd geen puntverlies geleden. In de Adelaarshorst heerst momenteel een overwinningsroes. Dat Go Ahead Eagles niet altijd even briljant speelde tegen Fortuna Sittard, daar maalde niemand om in de steeds vollere Adelaarshorst.
In de eerste helft waren nog meest imponerende aanvallen te zien. Een aanval waarbij zes spelers de bal een keer raakten. One-touch voetbal, in de eerste divisie om van te watertanden. De goal van Van der Biezen was ook al een staaltje mooi aanvallen. Hij verlengde zelf de bal op Arkivuo, die vervolgens teruglegde, waarna de sterk spelende Van der Biezen zelf de bal in de lange hoek schoot. Fortuna Sittard hield het vooral bij tegenhouden in de eerste helft.
Arkivuo kreeg vroeg in de tweede helft tot tweemaal de kans om het af te maken. Uit een vrije trap schoot aanvoerder Parnela uiteindelijk de beslissende tweede goal binnen.
"Af en toe zagen we hele mooie momenten, af en toe ook veel verkeerde keuzes. De veldbezetting was niet altijd even gedisciplineerd. Daardoor hebben we onvoldoende kansen uitgespeeld. Defensief hebben we opnieuw goed gespeeld en weinig weggegeven." aldus Ulderink.
"We zijn wat ongeduldig." zegt Vosselman net na de wedstrijd. "Hoeveel punten voorsprong we hebben maakt nu nog niet uit. We moeten het echt van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Dit is echt een team. Als het even niet gaat loopt er niemand te wandelen, zoals vorig seizoen wel eens gebeurde."

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .