Naar verwachting blijft de groep bij elkaar

Go Ahead Eagles gaat er niet vanuit dat er in de laatste uren van de transferperiode nog een speler vertrekt. Er heeft zich in Deventer geen enkele club gemeld om een speler van de koploper over te nemen.
"Nog anderhalve dag", zegt voorzitter Edwin Mulder. "Het zou wel heel gek zijn als er zich nu nog een club zou melden. Dat is dan wel echt op het laatste moment. We hebben wel veel geruchten gehoord, maar er heeft zich officieel geen enkele club bij ons gemeld die een speler wil overnemen."
Geruchten waren er de afgelopen periode te over. De vermeende belangstelling ging van Jonathan Vosselman tot Kari Arkivuo en van Koen van der Biezen tot Halil Çolak. Vertegenwoordigers van clubs als Heracles en FC Groningen werden meer dan normaal aan de Vetkampstraat gesignaleerd. FC Groningen heeft zich echter inmiddels versterkt met de Deense middenvelder Thomas Enevoldsen en Heracles heeft Andrzej Ornoch vastgelegd.
Mulder: "Ik heb vrijdag Raymond Libregts (assistent-trainer FC Groningen) inderdaad nog begroet. Raymond ken ik goed en die kwam uit warme belangstelling voor onze club. Er heeft zich geen club gemeld en dus is er niks aan de hand."
Opluchting bij de technische staf en voorzitter Mulder dus. "Ja, het is hartstikke positief dat we de hele ploeg bij elkaar kunnen houden. Het gaat nu fantastisch. Natuurlijk komt er vast nog wel een periode dat het minder gaat. Die vijftien punten uit vijf duels doet de hele organisatie van de club geweldig goed."
De transferperiode loopt tot dinsdagmiddag 1 september 18.00 uur.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter