Oefenwedstrijd tegen Jong Feyenoord was nuttig

Go Ahead Eagles heeft maandagmiddag in Rotterdam een oefenduel gespeeld tegen Jong Feyenoord. Op sportpark Varkenoord verloor het team van trainer Andries Ulderink met 3-1 van de Rotterdamse beloften. Aangezien Go Ahead Eagles sinds dit seizoen geen beloftenteam meer heeft, speelt het dergelijke testwedstrijden om ook de reservespelers wedstrijdritme te laten opdoen.
In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd maar na rust had Jong Feyenoord het betere van het spel. Go Ahead Eagles had moeite met de positiewisselingen van Jong Feyenoord.
"Een enorm nuttige wedstrijd, waarin we vooral voor rust gelijkwaardig waren", aldus trainer Andries Ulderink. "Over en weer waren er kansen, het was ook een aantrekkelijk duel om te zien. Met dit soort testwedstrijden kunnen ook de jongens die vrijdags niet spelen voldoende wedstrijdritme opdoen. Het was ook een nuttig duel voor Jordy Zuidam, die de volle 90 minuten vol maakte".
Opstelling: Jasper Heusinkveld, Diego Michiels, Dave Bus (46. Jonathan Vosselman), Robbert Maruanaya, Dennis Hollart, Maikel Kieftenbeld (46. Kari Arkivuo), Jordy Zuidam, Sonny Bosz (75. Timon van Leeuwen), Jules Reimerink, Sander Post, Joey Suk (75. Patrick Gerritsen).