Eenvoudig langs Omniworld

Voor eigen publiek startte Go Ahead Eagles vrijdagavond tegen de hekkensluiter van vorig seizoen FC Omniworld een stuk beter dan de openingswedstrijd vorig jaar bij de latere kampioen VVV Venlo. Door vroege treffers in de eerste en tweede helft, beiden van Halil Çolak (assists van respectievelijk van der Biezen en van Leeuwen) werd een 2-0 zege geboekt in de Adelaarshorst. Doelman Pasveer behaalde in de slotfase met goede reddingen al weer zijn eerste clean sheet van het nieuwe seizoen.
Sprankelend was het niet, de eerste wedstrijd van seizoen in de Adelaarshorst. "We hadden nog best moeite met Omniworld", schetste de doelpuntenmaker Halil Çolak. Invaller Marvin Hasselbaink van Omniworld stuitte in de slotfase nog tot twee keer toe op de attent keepende Remko Pasveer. Çolak had toen al voor de tweede keer toegeslagen, kort na rust.
"Die doelpunten zijn dan ook met dank aan Koen en Patrick. Maar toch mooi om zo te beginnen. Er komen vast nog wel een paar goaltjes bij.'' aldus Çolak.
Volgens trainer Andries Ulderink was de trage opbouw van achteruit de reden voor het moeizame spel van zijn ploeg. "We zochten steeds het dichtbijzijnde station. Omniworld kon het daardoor steeds makkelijk dichtlopen. Maar ik ben blij met dit resultaat. Dat is een goed vervolg op onze voorbereiding."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter