Afscheid Hans de Vroome als voorzitter

Komende vrijdag (28 augustus), voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard, neemt Hans de Vroome afscheid van het publiek. De Vroome was tot 1 juli voorzitter van Go Ahead Eagles. De Vroome zal rond 19.50 uur het veld betreden en bedanken voor de steun die hij heeft ontvangen. Met de Vroome vertrekken ook Haico Meijerink en Albert Matthijssen, die eveneens deel uitmaakten van de Raad van Commissarissen.
Hans de Vroome was voorzitter van Go Ahead Eagles vanaf 2002. Hij stapte in de club net voor de financiële problemen aan het licht kwamen. Wat velen gedaan zouden hebben, eruit stappen, deed De Vroome niet. Hij bleef en zorgde ervoor dat de club nu hoort bij die Nederlandse voetbalclubs die hun zaakjes financieel op orde hebben. Daar mag de Deventer voetballiefhebber maar ook de gemeente hem dankbaar voor zijn. In 2007 ontving hij hiervoor de stadspenning.
De Vroome gaat zich nu metname bezig houden met de stichting "Fly like an Eagle". Dit is een nieuwe stichting waarmee Go Ahead Eagles sociaal maatschappelijke activiteiten wil ontplooien. Het doel van deze stichting is om Go Ahead Eagles nog meer onderdeel te laten zijn van de Deventer samenleving.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter