Geen aanpassingen voor derby tegen de Graafschap

Go Ahead Eagles is klaar voor de eerste tegenstander van formaat. Dezelfde elf, die vorige week RBC versloeg, staat vanavond aan de aftrap in de goedgevulde Adelaarshorst tegen De Graafschap.Trainer Andries Ulderink heeft geen reden om te wisselen.
Jordy Zuidam maakte vorige week een prima rentree in Roosendaal, zijn linkerenkel kwam ook zonder kleerscheuren uit de strijd. Timon van Leeuwen begint andermaal op de bank. Sonny Bosz kampt met griep en zit niet bij de selectie.
Ulderink speelt voor het eerst in een officiële wedstrijd tegen De Graafschap, de club waar hij vier seizoenen werkte. "Ik ken er nog mensen, verder is het voor mij één van de 38 competitiewedstrijden. Ik vind het vooral een leuke tegenstander. Een team waar we echt kunnen zien waar we staan."
Met vijf goals in twee duels zijn in ieder geval de aanvallende bedoelingen al beter uit de verf gekomen dan vorig seizoen. "Kari speelt wat dichter op Koen en we hebben dreiging over de vleugels met Halil en Patrick. Een volgende stap zou zijn dat de backs wat vaker opkomen. Maar dat is bijvoorbeeld op links ook lastig als Halil ruimte wil voor zijn acties."
De Deventer club verwacht een goed gevuld stadion. In de laatste week zijn nog enkele honderden seizoenkaarten over de toonbank gegaan, zodat Go Ahead Eagles al zo'n 3500 kaarten heeft verkocht. In de afgelopen tien jaar waren dat er nog nooit zoveel. Voor vanavond worden er in totaal zo'n 5000 toeschouwers verwacht. De opstelling is dezelfde als vorige week.

De nieuwe spits van de Graafdschap Yuri Rose zal op debank beginnen.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter