Voetballend het verschil maken in Emmen

In de uitwedstrijd tegen Emmen, dient Go Ahead Eagles weer met technisch goed voetbal het verschil te maken. Dat de koploper van de eerste divisie het ook op strijdlust kan winnen bewees het vrijdag tegen De Graafschap.
Go Ahead Eagles speelt tegen laagvlieger Emmen met Timon van Leeuwen op het middenveld in plaats van de geblesseerde Jordy Zuidam.
Dat Van Leeuwen hem vervangt was voor trainer Andries Ulderink geen discussie. "Daar hoeven we niet ingewikkeld over te doen. Ik ben blij dat we spelers als Timon hebben, die het meteen over kunnen nemen. Dat geldt ook voor Dennis Hollart en Robbert Maruanaya, die balen van hun rol als reserve, maar in het teambelang denken en er staan als het nodig is."
Ook aanvaller Jules Reimerink maakte een goede indruk op de training en lijkt zijn vormdip snel te boven te komen. Hoewel de 1-0 zege op De Graafschap zorgde voor een enthousiast meelevend thuispubliek, werd er niet lang nagevierd.
Zeker niet door Ulderink. "De komende wedstrijd is snel na het fluitsignaal het belangrijkst. Toen ik in de kleedkamer kwam heb ik iedereen gefeliciteerd, maar ze meteen daarna gewezen op het bad om zo snel mogelijk te herstellen."
Vanavond in Emmen lijkt het nog geen tijd voor teleurstelling. De ploeg hield zwolle en Den Bosch op een gelijkspel, maar heeft nog niet gescoord. "Het is een ploeg die hard knokt, zo hebben ze het tegen Den Bosch ook gered. Ik verwacht geen aanvallende tegenstander, meer een ploeg zoals Omniworld. Maar we gaan van onze eigen kracht uit en zullen voetballend het verschil moeten maken. De opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter