Wissink en Overmars spelen niet tegen Excselsior

Go Ahead Eagles kan maandag in het uitduel met koploper Excelsior niet beschikken over Rogier Wissink. Rogier Wissink is er vanavond in ieder geval niet bij. Hij viel tegen Eindhoven uit met een zware kneuzing aan het sleutelbeen. In de slotfase van de wedstrijd struikelde hij in het strafschopgebied en kwam onzacht in aanraking met twee tegenstanders. Hoe lang het herstel van Wissink duurt, is nog afwachten.
Door zijn blessure moest trainer Andries Ulderink vrijdagavond noodgedwongen een vroege derde wissel toepassen. Deze was eigenlijk bedoeld voor Marc Overmars. Hij maakte door het uitvallen van Wissink de negentig minuten vol. Tegen Excelsior is de teruggekeerde buitenspeler dan ook niet van de partij. Hij krijgt rust.
Maikel Kieftenbeld zal de plaats op het middenveld van Rogier Wissink overnemen. De logische vervanger van Marc Overmars lijkt Jeffrey Vlug maar het zou ook kunnen dat Andries Ulderink kiest voor Rence van der Wal. Hij laat in zijn invalbeurten zien dat hij goed in vorm is en is met zijn twee goals momenteel de topscorer van de club. In deze variant zou Ahahaoui iets meer vanaf het middenveld kunnen spelen. Vermoedelijke opstelling:
Pasveer

Droste __ Bus __ Broers __ Vosselman

Kieftenbeld __ Zuidam __ Türk

Vlug __ Post __ Ahahaoui

Excelsior mist alleen de geblesseerde Eldridge Rojer en zal in dezelfde opstelling spelen als afgelopen vrijdag.
Scheidsrechter: Ed Janssen, Assistent-scheidsrechters: Roland van der Hilst en Ruben Steur, Vierde official: Gerrit Fikkert

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter