Een lastige klus wacht tegen Cambuur Leeuwarden

Stanley Menzo kan in zijn eerste competitieduel als hoofdtrainer van Cambuur Leeuwarden waarschijnlijk niet beschikken over Nassir Maachi. De 23-jarige aanvaller is ziek en moest de donderdagtraining aan zich voorbij laten gaan.
De logische vervanger van Maachi is de Kameroener Marc Mboua. Koen Brack is sowieso niet van de partij. De verdediger liep een kuitblessure op en staat nog zeker twee weken aan de kant. Cambuur behaalde uit de laatste vier competitieduels maar één schamel puntje.
In deze moelijke tijden kunnen we misschien eens terugblikken naar vijf jaar geleden. Op 23 mei 2003 wist Go Ahead Eagles maar liefst met 10-0 te winnen van de Friesen waarbij Uğur Yildirim(foto) wel 7 doelpunten op zijn naam wist te zetten. Gewoon een overwinning zou vandaag de dag al heel mooi zijn.
"Cambuur heeft kwalitatief goede spelers. Op dit moment heeft het als ploeg nog niet zo vaak sterk gespeeld. Maar duidelijk is dat ze een aantal goede aanvallers en een sterk middenveld hebben. Het zal nog lastig worden" aldus Andries Ulderink.
In welke formatie de trainer de spelers het veld instuurt is nog niet bekend maar deze zou er wel eens als volgt uit kunnen zien:

Pasveer

Droste __ Bus __ Maruanaya __ Vosselman

Wissink __ Zuidam __ Türk

Knijnenburg __ Post __ Overmars

Scheidsrechter: Serdar Gözübüyük
Ass. scheidsrechter: Jaap Pool
Ass. scheidsrechter: Wilfred van der Pas
Vierde Official: Ronald van der Waerdt

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter