Nog geen punten voor Jong Go Ahead Eagles

Jong Go Ahead Eagles is er ook in het derde competitieduel niet in geslaagd de eerste punten van de competitie binnen te halen. In de Adelaarshorst verloor het maandagavond met 0-1 van Jong Heracles Almelo. Bij Jong Go Ahead Eagles werd het doel verdedigd door Koen Verhoeff, achterin speelden Kevin Siemelink, Laurens Tepperik, Tanju Sahin en Django Ngutra, op het middenveld Rogier Gerritsen, Jeffrey Vlug en Gokhan Pala, en in de aanval stonden William Potkamp, Rence van der Wal en Youssef Atibi.
Al na 3 minuten kwamen de Almeloërs op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Vojtech Schulmeister. Jong Heracles domineerde de wedstrijd en had vooral voor rust een aantal goede kansen om de voorsprong uit te bouwen.
Na rust beet Jong Go Ahead Eagles feller van zich af en ging het op zoek naar de gelijkmaker, maar verder dan een afgekeurde goal van invaller Bunyamin Özkök kwam het niet.