Jong GA Eagles pakt eerste punt in de beker

Jong Go Ahead Eagles heeft maandagavond het eerste pouleduel voor de KNVB-beker met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jong Vitesse. Deze stand stond reeds bij rust op het scorebord.
Op het complex van De Bataven in Gendt speelde het team van trainer Marcel Geestman een prima wedstrijd, waarin het al na 5 minuten op een 0-1 voorsprong kwam door een doelpunt van Rogier Gerritsen. Na 20 minuten spelen maakte Imad Azaoum de gelijkmaker voor het elftal van ex-Go Ahead Eagles aanvaller Hans van Arum, die dit seizoen trainer is van Jong Vitesse.
Jong Go Ahead Eagles startte met Koen Verhoeff in het doel, achterin speelden Said Bakkati, Laurens Tepperik, Robbert Maruanaya en Django Ngutra, op het middenveld Luuk te Boekhorst, Rogier Gerritsen en Joey Suk en voorin stonden William Potkamp, Marinio Aalders en Youssef Atibi. Jong Go Ahead Eagles had verdedigend de zaken prima voor elkaar en gaf verder weinig weg maar vergat in de 2e helft de winnende te scoren. Het volgende duel in het bekertoernooi voor Jong Go Ahead Eagles is op 13 oktober, thuis tegen Jong Cambuur.