Ten strijde tegen Helmond Sport

Helmond Sport heeft in de afgelopen jaren een opzienbarende serie neergezet in Deventer, in de Adelaarshorst werd maar liefst drie keer op rij gewonnen. Vorig seizoen ging dat overigens niet gepaard met goed voetbal, maar de weinige keren dat het doel van ex-Helmond Sport doelman Kevin Moeliker onder vuur werd genomen, leverde via Habraken en van Leerdam een 0-2 voorsprong op. De tegentreffer van Sjoerd Ars viel pas in blessuretijd en dus te laat. Kevin Moeliker herstelt nu nog in Zeist van een liesbreuk. Naar verwachting traint de keeper over 1,5 week weer met de selectie in Deventer.
Go Ahead Eagles-trainer Andries Ulderink kan in het duel tegen Helmond Sport weer beschikken over Rogier Wissink, die vorige week geblesseerd uitviel met een schouderblessure. Ook Marc Overmars is inzetbaar. Over de speelwijze is de trainer duidelijk. "Er is in deze wedstrijd maar één ding belangrijk, en dat is dat we moeten strijden voor elke grasspriet in het stadion. We spelen tegen een ploeg die in de winning mood is, het zal erg lastig worden, maar we moeten het intiatief nemen en strijden voor elke meter".
Scheidsrechter: Raymond van Meenen, Ass. scheidsrechter: Roger Geutjes, Ass. scheidsrechter: Jan de Vries, Vierde Official: Ronald van de Waerdt

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter