Wederom verlies voor Jong Go Ahead Eagles

Jong Go Ahead Eagles is er niet in geslaagd de goede wedstrijd van vorige week tegen Jong Vitesse (1-1) een vervolg te geven. In het competitieduel tegen Jong BV Veendam werd in Twello met 1-2 verloren. Het basiselftal werd gevormd door Jasper Heusinkveld in het doel, achterin Kevin Siemelink, Laurens Tepperik, Tanju Sahin en Said Bakkati, op het middenveld Gokhan Pala, Rogier Gerritsen en Youssef Atibi, en de voorhoede werd gevormd door William Potkamp, Marinio Aalders en Geoffrey Knijnenburg.
Na 26 minuten nam Jong Go Ahead Eagles nog wel een voorsprong via een doelpunt van Rogier Gerritsen, maar al voor de pauze kwamen de gasten op 1-2 door doelpunten van Blaauw en Koster.
In de 2e helft werd niet meer gescoord, waardoor Jong Go Ahead Eagles na 2 duels nog puntloos blijft. Kevin Siemelink maakte voor het eerst de negentig minuten vol, nadat hij door een liesblessure en een darminfectie lang niet had gespeeld.