Vrijdag thuis tegen Eindhoven

Statistisch gezien is de thuisploeg de laatste jaren in het voordeel. In de laatste tien jaar speelden beide ploegen evenvaak in de Adelaarshorst. Viermaal zegevierde Go Ahead Eagles tegenover tweemaal FC Eindhoven. De overige vier duels eindigden in een gelijkspel.
De laatste Eindhovense overwinning viel in het seizoen '99/'00. Vorig seizoen werd het 1-1 in De Adelaarshorst. Eindhoven opende de score in de eerste helft maar na rust maakte Eagles-topscorer Sjoerd Ars 1-1. Het was toen de eerste wedstrijd na het vertrek van Mike Snoei en nam Gerard Somer(foto) het tijdelijk van hem over.
Een aantal spelers kampen nog met blessures of ziektes. "Marco Parnela's herstel stagneert op dit moment. Dat is jammer want er zat vooruitgang in. Op dit moment is het zo dat er na elke training met de groep er een reactie is in de knie. Halil Colak is begonnen met de revalidatie. Ranégie heeft dinsdagochtend voor het eerst met de groep meegetraind. Hij heeft ook samen met Halil Colak aan aquajoggen gedaan en dat was behoorlijk intensief" aldus Andries Ulderink. "Rogier Wissink was grieperig afgelopen vrijdag, maar is gelukkig weer hersteld. Kevin Siemelink had een darmontsteking, maar ook hij is aan de beterende hand. Sander Post is geveld door een amandelontsteking, dat is wat hardnekkiger. Hij wordt op dit moment behandeld met een anti-bioticakuur. Dan is het altijd afwachten hoe dat aanslaat." De opstelling volgens de laatste training:

Pasveer

Droste __ Bus __ Broers __ Vosselman

Wissink __ Zuidam__Türk

Ahahaoui __ Post __Overmars

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Maarten Ketting. Assistent-scheidsrechters zijn Charl Schaap en Richard Slot. Vierde official is Hielke Heida.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter