Andries even op visite in Hardenberg

Dinsdag 23 september staat de tweede ronde in het KNVB Bekertoernooi op het programma. Alle reden voor trainer Andries Ulderink om de wedstrijd HHC Hardenberg – Go Ahead Kampen te analiseren. Hij had het al snel gezien en was dan ook weer snel vertrokken. Dit HHC Hardenberg was niet het HHC Hardenberg dat hij kende van vorig seizoen. Teveel noodgedwongen wissels maakten dit HHC Hardenberg vleugellam en verloor thuis met maar liefst 0-5.
In de vorige twee seizoenen kwam HHC Hardenberg ook al uit in deze bekercompetitie en overleefde telkens de eerste ronde. De tegenstanders waren in de eerste ronde ook amateurs, net als HHC Hardenberg. In het eerste seizoen werd HHC Hardenberg uitgeschakeld in de tweede ronde door MVV, een seizoen later vond de uitschakeling pas in de derde ronde plaats. Toen werd HHC Hardenberg uitgeschakeld door AGOVV. HHC Hardenberg kwam in dat jaar niet alleen een ronde verder dan het jaar daarvoor, maar speelde bovendien een voortreffelijke wedstrijd tegen AGOVV.
Voor Andries Ulderink, is HHC Hardenberg geen onbekende. Vorig seizoen was hij nog trainer van Be Quick’28 uit Zwolle en in die hoedanigheid zal hij best gegevens van HHC Hardenberg hebben verzameld.
Een bekerwedstrijd is altijd een wedstrijd op zich en verrassingen zijn niet uitgesloten en het ene Go Ahead is het andere niet. Bij HHC spelen onder andere oud-Go Ahead Eagles spelers Buitenhuis, Bruns en Wolbers. De wedstrijd begint om 20.00 u.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter