Strijd Strijd Strijd!

Als het aan Ulderink kunnen we vrijdag niets anders dan strijd verwachten. "Het is aan ons om te laten zien dat we kunnen strijden. Dat hebben we in het begin van de wedstrijd tegen Eindhoven en Excelsior te weinig gedaan. Dat moeten we ons aantrekken. Vrijdag moet de knop om. Hoe het ook gaat, wat het resultaat ook zal zijn, het motto is: Strijd Strijd Strijd!" aldus Ulderink.
"Iedereen dacht dat we door zouden borduren op datgene wat gebeurde bij MVV. Ondanks tegenslag konden we daar de wedstrijd kantelen door goed veldspel en daardoor een goed resultaat. Tegen Eindhoven kwamen we niet goed uit de verf. Ik vond dat we te slap begonnen. Dat zetten we dan toch recht al was dat meer op karakter dan met goed voetbal. Tja en dan zit het vlak voor tijd nog even tegen. Tegen Excelsior misten we Marc voorin. We hebben dan een voorhoede zonder snelheid. Komt bij dat Sander Post eigenlijk niet helemaal fit was na zijn ziekte. Gevolg is dat we niet een kans hebben gecreëerd en dat is natuurlijk wel zorgwekkend. Er groeide een gevoel van machteloosheid in het team. Dat kon je vanaf de kant goed merken. De onmacht van 'we scoren hier niet'. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, maar is een kracht in de sport. Nadat Robbert er in kwam speelden we iets beter vanuit de organisatie, alles of niets was daarvoor niet aan de orde. Dan moet je namelijk vertrouwen hebben en dat zag ik langzaam wegvloeien."
"We zitten in een periode met veel wedstrijden. Veel tijd om te trainen hebben we niet. Dat is jammer want de huidige voorhoede heeft nog niet veel tijd gehad om op automatismen te trainen. We zullen dus veel gebruik moeten maken van het groepsgesprek. Analysesystemen moeten hieraan bijdragen. We hopen dat dat wat teweeg brengt."


 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter