Play-offs ver weg na gelijkspel tegen Den Bosch

Onder toeziend oog van interim-trainer Jim Calderwood (op de tribune) heeft Go Ahead Eagles een punt overgehouden aan het thuisduel met FC Den Bosch (1-1).
Go Ahead Eagles nam voor rust een voorsprong (door een doelpunt van Houtkoop), FC Den Bosch trok de tweede helft naar zich toe en stelde tien minuten voor tijd alsnog een punt veilig middels een treffer van Seuntjens.
Voor rust had de thuisploeg onder leiding van interim-trainer Michel Boerebach veruit het betere van het spel. Het joeg het hoger geklasseerde Den Bosch op en kreeg een reeks aardige mogelijkheden. "Het had dan ook 2-0 of 3-0 moeten staan", zei Boerebach.
In de tweede helft was de thuisploeg geen schim meer van het team voor rust. Door de remise raakt Go Ahead Eagles verder achterop in de strijd om een plek in de play-offs, mocht daar in Deventer nog iemand op hopen. Met de twaalfde plaats en zes punten achterstand en nog vijf duels te gaan kan alleen een wonder Go Ahead Eagles nog aan een play-offsticket hebben.