Drie spelers op proef en Lopéz even terug naar Spanje

De verdedigende middenvelder Rik Schouw(foto) is voor enige tijd op proef bij Go Ahead Eagles. De periode van de middenvelder op huurbasis bij Almere City en vervolgens bij Jong NAC liepen op niets uit. Sindsdien houdt hij zijn conditie op peil bij Jong Ajax. Mark Overmars gaf hem de kans om zich te bewijzen bij Go Ahead Eagles. Ook aanvaller Mimoum Eloishiri en middenvelder Sherwin Grot trainden deze week bij Go Ahead Eagles mee. Beide zijn afkomstig van tweedeklasser FC Presikhaaf uit Arnhem.
"We zijn ons breed aan het oriënteren voor het komende seizoen", zegt Marc Overmars. "Dan is het belangrijk dat we enkele talentvolle spelers, die we al langer volgen, tijdens een training in actie kunnen zien."
Linkerverdediger Oscar López heeft Deventer al weer verruild voor Barcelona. Het is de bedoeling dat de Spanjaard nog terugkeert, maar of dat daadwerkelijk gaat gebeuren is hoogst onzeker. López probeert in Barcelona te herstellen van een kuitblessure. Tijdens een hersteltraining bij Go Ahead Eagles, nodig voor een test van zijn hamstrings, liep hij enkele dagen geleden een scheur in de kuitspier op van enkele centimeters. Zo bleek uit een mri-scan. In Nederland staat vier tot zes weken voor dat herstel.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter