Rechter laat thuisduel tegen Den Bosch gewoon doorgaan

De rechter heeft acties van de politiebonden vrijdag in Deventer verboden. Het politiekorps IJsselland had dit in een kort geding geëist. Vrijdagavond speelt Go Ahead Eagles tegen FC Den Bosch. Het korps verwacht ongeregeldheden, ook als de wedstrijd vanwege gebrek aan politie-ondersteuning afgelast moet worden.
De rechter vindt het voldoende aannemelijk dat ook bij afgelasting van de wedstrijd er in Deventer een serieuze dreiging is voor de openbare orde.
Michel Boerebach, die zijn debuut maakt als hoofdtrainer, heeft zo goed en zo kwaad als het ging na een roerige week, zijn team klaar gestoomd voor het thuisduel tegen FC Den Bosch. Jan Kromkamp (terug van een knieblessure), Freek Heerkens (terug van een liesblessure) en Michal Janota komen terug in Boerebachs basiself. Janota vervant de gepasseerde Ruud Wellenberg. Heerkens vervangt de geblesseerde Sjoerd Overgoor (enkel) en Kromkamp komt er in voor de geschorste Joey Suk. Go Ahead Eagles heeft ondanks alle onrust binnen de club nog altijd uitzicht op deelname aan de play-offs. De opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter