Nog geen helderheid over nieuwe trainer

De geruchten gingen dat Jan van Staa aangesteld zou worden als interim-trainer van Go Ahead Eagles. "Hij wordt het zeker niet", liet voorzitter Edwin Mulder weten. Go Ahead Eagles heeft wel met Van Staa gesproken, maar Mulder wil niet aangeven waarom hij niet in zee gaat met de oefenmeester uit Almelo.
Van Staa laat weten dat beide clubs er niet zijn uitgekomen. GA Eagles moest met FC Twente in onderhandeling om hem los te weken bij de club uit Enschede.
Van Staa, die werkzaam is als scout bij FC Twente, zag een terugkeer naar de Adelaarshorst zelf wel zitten. "Wie het wel gaat worden zal in de komende dagen mogelijk duidelijk worden", liet Mulder weten. Mulder voert op dit moment ook gesprekken met een potentiële trainer voor volgend seizoen. Of deze ook tijdelijk aan de slag gaat, is niet bekend.
Op andere kandidaten wil Mulder niet ingaan. In het geruchtencircuit worden wel de namen van Erik ten Hag en Andries Ulderink genoemd. Andries Ulderink liet maandag nog weten niets te hebben gehoord van Go Ahead Eagles.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter