Koppositie vierde periode door twee goals van Joey Suk

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond de uitwedstrijd bij Telstar met 2-0 gewonnen. Al na drie minuten keek de ploeg van trainer Jan Poortvliet tegen een achterstand aan toen een schot van Joey Suk van richting werd veranderd en doelman Staphan Veenboer het nakijken had.
Nog voor rust was het opnieuw Joey Suk die van een paar meter buiten het strafschopgebied verwoestend uithaalde en zijn ploeg op 0-2 zette. Hij krulde de bal binnen van afstand fraai binnen. In de tweede helft kon Telstar daar niets meer aan doen. Overgoor viel geblesseerd uit met een "paardenkus" spierblessure aan het bovenbeen (werd vervangen door Wellenberg) en verving Fachtali nog Houtkoop. Kort voor tijd kwam Glenn Kobussen nog even in het veld voor Van den Ouweland, die op slag van rust dicht bij een derde treffer was geweest. Met een gele kaart voor Suk, maar met de drie punten op zak reisde Go Ahead Eagles huiswaarts.
De formatie van trainer Joop Gall blijft tiende in de Jupiler League, maar voert met onder meer Willem II wel de vierde periode aan. Laat dit nu net de volgende tegenstander zijn volgende week vrijdag.