Strijd om kop 4e periode tegen Willem II

Go Ahead Eagles speelt de thuiswedstrijd tegen Willem II met dezelfde basiself als afgelopen vrijdag tegen Telstar. Joep van den Ouweland houdt zijn positie als centrale middenvelder, ook nu Michal Janota en Ruud Wellenberg beschikbaar zijn.
Achterin blijft het centrale duo Jan Kromkamp/Dave Bus gehandhaafd. Freek Heerkens heeft nog te veel last van een verrekking in zijn lies. Ook Glenn Kobussen heeft zich toegevoegd aan de rij geblesserden. Hij heeft opnieuw last van een spierblessure in het bovenbeen. Verder zijn Jansen, Tarvajärvi, De Wit, Kavak en Van der Zwan nog geblesseerd. Go Ahead Eagles en Willem II delen na twee wedstrijden de koppositie in de strijd om de vierde periode. De opstelling:
Marc Höcher, een van de dragende krachten bij Willem II sinds de winterstop, kampt opnieuw met fysieke klachten, waardoor het onzeker is of hij kan meespelen. Jeffrey van Nuland en Genaro Snijders zijn in ieder geval niet inzetbaar vanwege blessures. Vermoedelijk zal Willem II in Deventer aantreden in dezelfde basisopstelling als in de thuiswedstrijd tegen SC Veendam (3-1) vorige week, waarin centrumverdediger Ruud van der Rijt zijn basisdebuut maakte en Sofian Akouili de plek van Marlon Pereira als rechtback overnam.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter