Na bizarre week rest "lelijk winnen" tegen Helmond Sport

"Opzet is om vrijdag vanuit een compacte organisatie toe te slaan en lelijk te winnen", aldus trainer Joop Gall na een tumultueuze week met het vertrek van Bosvelt en straks ook Overmars. Aanvoerder Jan Kromkamp ontbreekt vrijdagavond in ieder geval in de opstelling in de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. Kromkamp was eerder in de week ziek, maar heeft ook nog last van een knieblessure.
De plaats in de verdediging naast Dave Bus wordt ingenomen door Sjoerd Overgoor. Hij speelde wel vaker op deze positie. Ook Freek Heerkens is nog geblesseerd maar speelt volgend seizoen mogelijk toch nog bij Go Ahead Eagles. De verdediger gaat volgende week om tafel zitten met de club. Op het middenveld komt Ruud Wellenberg terug in het basiselftal. De opstelling:
Bij Helmond Sport ontbreken Kazlauskas,  Nygaard, Veerman en Justiana. Ondanks de uitstekende serie van elf ongeslagen wedstrijden, stelde Helmond Sport zich bescheiden op. "Het moment komt dichtbij dat we een keer verliezen", denkt De Koning. "En voor Go Ahead is dit een cruciaal duel. Ze kunnen nog aanpikken, maar dan moeten ze hier winnen." Ook aanvoerder Philipp Haastrup is beducht voor Go Ahead Eagles, de ploeg die Helmond Sport dit seizoen uit het KNVB-toernooi kegelde. "Go Ahead Eagles is veruit de moeilijkste tegenstander in het restant van de competitie."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter