Nu ook winnen aan De Langeleegte

Go Ahead Eagles start vrijdag in de uitwedstrijd tegen SC Veendam met hetzelfde elftal dat vorige week de eclatante 7-2 zege op FC Oss boekte.
Trainer Joop Gall ziet geen reden om die succesvolle ploeg te wijzigen. Verdediger Oscar Lopez, die in dat duel uit voorzorg naar de kant ging, is volledig fit. Gall hoopt voor het eerst dit seizoen twee competitieduels op rij te kunnen winnen: "We moeten onszelf geen zand in de ogen strooien door de zevenklapper tegen Oss, maar leren van onze fouten, zoals we die maakten tegen AGOVV." SC Veendam staat voorlaatste, maar won afgelopen maandag voor het eerst in vijf maanden weer eens. De ploeg van trainer Gert Heerkes was in het eigen stadion De Langeleegte met 1-0 te sterk voor FC Volendam.
Gall: "Die aansluiting is binnen bereik maar die is er ook nu nog niet. Er moeten punten binnengehaald worden. Ik zag mijn oude clubje maandag winnen van Volendam. Dat deden ze niet met goed voetbal, maar wel met ongelofelijk veel strijd. Veendam zal tot op de tanden bewapend zijn. De oude trainer komt op visite, Marnix Kolder komt. Gert Heerkes hoeft ze niets te vertellen. En daar zullen wij ons op moeten instellen." Ook keeper Van der Vlag zal zich eens moeten bewijzen tegen zijn oude club Veendam. De opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter