Freek Heerkens blijft toch nog een jaartje

Freek Heerkens blijft toch volgend seizoen voor Go Ahead Eagles uitkomen. De talentvolle verdediger heeft zijn contract gisteren met een jaar verlengd.
Eerder weigerde de speler een nieuw tweejarig contract te tekenen, waarop de club besloot zijn optie niet te lichten. In de optie zou Heerkens flink meer gaan verdienen. Op initiatief van Heerkens volgde er een gesprek, waarna GA Eagles en de Brabander een nieuw contract voor een jaar overeen kwamen. Heerkens is sinds zijn debuut, bijna twee jaar geleden, een vaste waarde in de verdediging.
Glenn Kobussen speelt met ingang van volgend seizoen voor HHC Hardenberg. De 22-jarige middenvelder van Go Ahead Eagles, die in 2009 van Feyenoord overstapte naar de Adelaarshorst, is na Dennis Krohne (AGOVV) en Sargon Gouriye(Spakenburg) de derde aanwinst van de topklasser.
Kobussen maakte al op jonge leeftijd de overstap van Helios naar Vitesse, waar hij vier seizoenen speelde in de jeugd. Daarna kwam hij vier jaar uit voor Feyenoord. Bij Go Ahead Eagles slaagde Kobussen er de laatste drie seizoenen niet in een basisplaats te veroveren.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter