In blessuretijd op doelsaldo naar de play-offs

Eindelijk! Eindelijk! Eindelijk zit het geluk is mee bij Go Ahead Eagles. Go Ahead Eagles plaatst zich voor de play-offs in de laatste minuten en dan nog slechts op doelsaldo. Een enorme ontlading natuurlijk na zo'n matig seizoen. Wederom laat de provinciale RTV media blijken toch wel erg veel moeite te hebben om dat ook maar als klein beetje positief nieuws te melden. De Go Ahead Eagles supporters hebben hier natuurlijk maling aan en zijn hier zo langzamerhand wel aan gewend geraakt.
Go Ahead Eagles ‘wint' met 1-1 in Sittard - "Beter geluk hebben dan goed spelen" "Soms kun je beter geluk hebben, dan goed spelen." Met deze woorden vatte Go Ahead Eagles-trainer Jimmy Calderwood het sleutelduel met Fortuna Sittard passend samen. Fortuna Sittard speelde goed, maar een gelukkige kopbal van Freek Heerkens zorgde ervoor dat niet de Limburgers, maar Go Ahead Eagles zich mag gaan opmaken voor de play-offs.
Wie maalt er nog om de wijze waarop. Aanstaande dinsdag om 20:00 uur is de lokale FC uit Den Bosch  de eerste tegenstander de play-offs en danwel thuis in de Adelaarshorst!

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter