Scout en hulptrainer gevonden in Dennis Demmers

Go Ahead Eagles heeft Dennis Demmers gestrikt voor de nieuwe functie hoofd scouting. De 37-jarige Deventenaar is een contract voor twee seizoenen overeen gekomen. De Deventer club heeft snel de nieuwe technische staf vormgegeven met de aanstelling van Demmers. In de nieuwe constructie met een technisch platform vervult de scout, onder meer met het opzetten van een nieuwe beloftenteam voor 2013, een belangrijke rol.
Go Ahead Eagles kwam snel uit bij Demmers, die een ruime ervaring heeft als trainer in het amateurvoetbal. Hij heeft nu Topklasser Excelsior'31 voor het vierde seizoen onder zijn hoede en was voorheen onder meer bij Colmschate, SVZW en Berkum werkzaam. In 2010 won hij de Rinus Michels Award voor beste trainer in het amateurvoetbal. Voor komend seizoen was Demmers al een contract als hoofdtrainer met zaterdaghoofdklasser Urk overeengekomen. Hij had in die verbintenis een clausule opgenomen dat hij voor een profclub onder dat contract uitmocht. Van die bepaling maakt hij gebruik.
Demmers zal naar verwachting drie dagen per week in touw zijn voor de Deventer club. Hij gaat ook een aantal keren per week hoofdtrainer Erik ten Hag en assistent-trainer Michel Boerebach assisteren bij het eerste elftal.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter