Calderwood start zonder verrassingen in Almere

Joey Suk keert vrijdagavond terug in de basis bij Go Ahead Eagles in de uitwedstrijd tegen Almere City. Het duel komt voor Jan Kromkamp wel te vroeg. De verdediger liep tijdens het duel met FC Den Bosch een hamstringblessure op en is niet op tijd hersteld.
Daardoor zal Resit Schuurman weer worden opgesteld in de verdedging, waardoor Suk weer op het middenveld komt. Voor de rest voert trainer Jim Calderwoord weinig wijzigingen door in de opstelling.
Calderwoord moet proberen om Go Ahead Eagles een ticket voor de play-offs te laten bemachtigen. "Natuurlijk hebben we nog een kans. Almere en Dordrecht zijn vrijdag en maandag wel beslissend. Maar als we winnen is er nog van alles mogelijk.'' De opstelling:
Ook Almere City FC heeft nog kansen om zich te plaatsen voor de play-offs. De thuisploeg mist alleen de geschorste Gianluca Nijholt. Voor de rest kan trainer Dick de Boer beschikken over een fitte selectie. In totaal speelden beide partijen zesmaal tegen elkaar en alleen in 2009/2010 wist de formatie uit Almere de overwinning te pakken. Eerder dit seizoen eindigde het duel in Deventer in een 2-2 gelijkspel. Lang leek het er op dat Almere City zou winnen, maar vanaf de strafschopstip schoot Marnix Kolder in blessuretijd raak.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter