Erop of eronder in Sittard

Bij winst is Go Ahead Eagles in het laatste duel uit tegen Fortuna Sittard zeker van het behalen van de play-offs. Alleen als Dordrecht in Helmond verliest of MVV tegen Oss niet wint is een gelijkspel ook voldoende. Gewoon winnen is de beste optie net als de afgelopen vier duels onder interim-trainer Jim Calderwood. "We moeten winnen", beseft Calderwood. "Als onze spelers spelen zoals ze kunnen spelen, gaat dat ook lukken."
Go Ahead Eagles mist in Zuid-Limburg de geschorsten Sjoerd Overgoor en Michal Janota. Freek Heerkens keert daarentegen terug van een schorsing en vormt met Dave Bus het centrum van de verdediging. López is net terug van een langdurige kuitblessure en begint aan zijn vijfde wedstrijd in Deventer dienst. Khalid Karami begint als de linksback waardoor Resit Schuurman de rechtsback positie voor zijn rekening zal moeten nemen. Oscar López zal waarschijnlijk vanaf het middenveld spelen. De verwachte opstelling:
In een vol stadion kan de Fortuna trainer Tini Ruijs beschikken over een vrijwel fitte selectie. "De groep is vrijwel compleet. Harrie Gommans keert terug van zijn ziekte en maakt weer deel uit van de groep. Rick Geenen neemt de plek van Fernando Ricksen in op de rechtsback positie," aldus Tini Ruijs.
Er gaan 500 Go Ahead Eagles supporters mee naar Sittard. Tevens wordt de wedstrijd live uitgezonden op Eredivisie live.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter