Hollart op de plek van de geschorste Vosselman

Met welk elftal Go Ahead Eagles tegen Helmond Sport aantreedt, is nog even een vraagteken. Trainer Andries Ulderink neemt vandaag pas een beslissing, nadat hij de stand van zaken bij de laatste blessuregevallen heeft gehoord. Verschillende spelers hebben wat kleine klachten.
Jordy Zuidam (individuele hersteltraining), Jasper Heusinkveld (griep) en Wout Droste (bovenbeen) zijn er in ieder geval niet bij. Sander Post (enkel) keerde gisteren terug op het trainingsveld, maar de spits is nog niet geheel klachtenvrij.
De klachten van Reza Ghoochannejhad baren Ulderink misschien wel de meeste zorgen. De aanvaller heeft wat vocht in zijn knie, het gewricht dat hem eerder lang uit de roulatie hield. Ghoochannejhad trainde wel gewoon mee. "De dokter moet even bekijken hoe het er voor staat", zegt Ulderink. "Reza had in het begin van zijn tijd hier ook even wat last. Daarna niet meer."
Ghoochannejhad was vrijdag andermaal van waarde als aanspeelpunt in de aanval. Terwijl zijn ploeggenoten goede met slechte wedstrijden afwisselen, is hij al weken een constante factor. Ulderink: "Dat de ploeg zo wisselend presteert, wijt ik aan de wisselingen in het elftal. Door blessures en schorsingen is het na de periodetitel minder constant. Dat heeft zeker niet met de kwaliteit van spelers te maken, maar het hele elftal moet gewoon wennen aan een net ander type speler. Dat is soms lastig."
Dennis Hollart vervangt de geschorste Jonathan Vosselman in de verdediging. Dave Bus keert terug in het team. Naar verwachting Timon van Leeuwen de vrijgekomen plek op het middenveld gaan innemen. Ceriel Oosthout maakt net als vrijdag weer deel uit van de selectie en begint op de bank. De vermoedelijke opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter